Adatvezérelt működés – amit mindig is tudni akartál (vagy mindig is kellett volna)

Adatvezérelt működés

Igen, ma már egyre több vezető támaszkodik az intuíciójára IS, de hagyományosan a konkrét, pontos adatokra hagyatkoznak a menedzserek. A kettő együtt – infó és ráérzés talán a nyerő kombináció, de itt most arról az adatvezérelt működésről hozunk PARK-okosságot, amire a technológia fejlődése egyre nagyobb teret nyit. 

Az adatvezérelt működés önmagában hatékonyabb és eredményesebb működést tehet lehetővé, “ha jól csinálják”, és a néha rémisztő tempóban változó üzleti környezetben biztosíthatja a versenyelőnyt. Informatív döntéshozatali mechanizmust alkalmazva a vezetőség és a munkatársak is valós idejű, megbízható információk birtokában lehetnek, jobban felismerhetők a piaci trendek, a fogyasztói preferenciák, és javíthatók a cég belső folyamatai. Ha megfelelően elemezzük a rendelkezésre álló adatokat, időben felismerhetjük mind a hatékonysági problémákat, mind pedig a fejlesztési lehetőségeket. Másról sem szólnak a PARK szakértői cikkei, mint az automatizálásról, mint a költségcsökkentés és a “termelékenység” első számú fegyvere. Adatok segítségével jobban megismerhetjük az ügyfeleinket és igényeiket is. Még inkább személyre szabhatjuk számukra a termékeinket és szolgáltatásainkat, így biztosíthatjuk, hogy legközelebb is minket válasszanak. De álljunk meg egy pillanatra: hogyan érdemes nekikezdeni az adatvezérelt működésre való átállásnak – vagy akár továbbfejleszteni cégünket ebből a szempontból? A cégvezetés és -működtetés több területén, stratégia, céges adminisztráció, és marketing nézőpontjából is válaszolunk az – így már nem is annyira kínzó – kérdésekre.

Stratégia

Cég-adminisztráció

Marketing

Maradt nyitva kérdésed a témában?

Tedd fel nekünk a PARK FB-csoportjában, vagy a LinkedIn-en!

CONTENT DESIGN, TARTALOMDESIGNER, PARK-MENEDZSER

Szeszlér Vera tartalommarketing-tanácsadó, a Számlázz.hu PARK szerkesztője. “Szeretném, hogy a PARK tartalmai a te céged fejlődését is támogassák.”

Olvass még a témában