Mi a park?

A Számlázz.hu PARK-ban vállalkozók digitális fejlődését támogatjuk: cégek és vállalkozások digitális eszköztárához adunk infót, tudást, tapasztalatot, a Számlázz.hu és az azzal integrált  felhőmegoldások ökoszisztémája alapján.

A Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja (azaz a PARK) egy olyan eszköztár, ahol okosautomatizmusokat és a használatukhoz alapvetően szükséges digitális gondolkodásmódot adunk át: stratégiától a számlázásig, szerződésektől a könyvelésig, készlettől a pénzügyi riportokig, fintech trendektől a konkrét cashflow-ig, vállalkozástól a gép és ember viszonyáig hozunk nézőpontokat. 

A Számlázz.hu integrált megoldásaival pedig összelegózhatod a számodra ideális rendszert, hogy mind saját, mind kollégáid napi munkáját lényegesen egyszerűbbé, sikeresebbé, válságállóbbá (változásállóbbá) tedd.

Neked is segítünk

#mikrovállalkozás

Egyedül menetelsz a vállalkozás lándzsákkal benőtt rögös útján? Digitális megoldásokat adunk a kezedbe, melyekkel túljuthatsz az akadályokon!

Egyénileg vállalkozol?

Innen indulj

#startup

Startupperként vállalkozol a jövő megoldásainak fejlesztésére? Megmutatjuk, hogyan juthatsz még feljebb adatvezérelt működéssel! Csapatod és befektetőid is értékelni fogják! 🙂

Startupperként fejlesztesz megoldásokat?

Ezt vesd be

#kkv

Cégvezetőként gyakran felemészt a sok teendő? Nehéz helyzetben is kiegyensúlyozott hatékonyság vár rád folyamataid menedzseléséhez.

Kkv-t vezetsz?

Ez jól fog jönni

#könyvelés

Helló Digitális Könyvelő! Lézerkard gyanánt olyan okosautomatizmusokat kapsz a kezedbe, melyekkel szuperhősként, szakmai alapokon támogathatod ügyfeleidet!

Könyvelsz cégeket digitális eszközökkel?

ide süss

#tanácsadó

Szakmai network-ödben számítanak rád ügyfelek, megbízók, vezetők? Összekötsz, tanácsot adsz, fejlesztesz? Eszköztár és egy csomó lehetőség vár rád nálunk!

Mások vállalkozását
(is) fejleszted?

Ezzel kezdd

#ekereskedelem

Temérdek tranzakció a webshopodban nap mint nap? Masszív infrastruktúrára van szükséged! Olyan vasat teszünk alád, amelynek a giga méret sem lesz akadály!

Webshopod van?

Ezt használd