Segítünk vállalkozásodat digitálisan továbbfejleszteni. Tudásanyagaink mellett a Számlázz.hu és vele integrált felhőmegoldások között is válogathatsz. Építsd velünk az ökoszisztémát cégedben, és keress funkciók vagy digitális termékek szerint!

Részletes kereső

Szűrés

Funkció

Funkció

Termék

Termék
Funkció kiválasztása
Funkció
Termékek kiválasztása
Termék
-

Költségszámlák szinkronizálása a QUiCK-ben

A QUiCK lényege, hogy bejövő számláid könnyen egy helyre, egy fiókba kerülhetnek. A számlákat, számlaképeket számtalan módon bejuttathatod a fiókodba, például tömeges feltöltéssel, e-mailes továbbítással, vagy akár egyenként is feltöltheted őket. Belföldi partner által vállalkozásoknak kibocsátott számláid automatikusan szinkronizáljuk QUiCK fiókodba a Számlaverzumon keresztül. 

További infó: QUiCK

-

Bevételszámlák szinkronizálása a QUiCK-ben

Számlázz.hu-ban, vagy a Számlázz.hu-n kívül kibocsátott belföldi számláid automatikusan szinkronizálódnak a QUiCK fiókodba a Számlaverzumon keresztül. A QUiCK kimutatásainak ugyanis egyik legfontosabb alappillére az általad kibocsátott számlák összege, az abból kinyerhető információk. 

További infó: QUiCK

Könyvelőszoftver összekötése a Számlázz.hu-val

A Számlázz.hu képes arra, hogy a kimenő és a Számlázz.hu rendszeréből feléd kibocsátott bejövő számlák minden adatát online elküldje egy külső rendszer, például egy könyvelőprogram, vagy más pénzügyi, könyvelést támogató alkalmazások felé az online pénzügyi adatkapcsolaton keresztül. Sőt, a számlák adatain túl számlaképének és banki tranzakciók, előkontír adatok automatikus átadására számos könyvelőprogrammal és más pénzügyi, üzleti rendszerrel van már lehetőség a Számlázz.hu-ban.

További infó: Számlázz.hu

-

Webshop modul integrációk számlázóddal

A Számla Agent kapcsolaton keresztül számos webshop-modul automatikusan összekapcsolható Számlázz.hu számlázási fiókoddal. Bizonyos rendszerekhez önálló bővítmény is elérhető, ilyen például a Worpress alapú weboldalakhoz kapcsolódó Számlázz.hu plugin, mellyel a számla- és nyugtakiállítás WooCommerce webáruházakban automatikusan megoldható.

Tudj meg többet: Számlázz.hu

Online fizetés biztosítása számláidhoz

A Számlázz.hu és a legnépszerűbb online fiztési megoldások közötti integráció segítségével biztosíthatod ügyfeleid számára, hogy számláidat online, bankkártyával fizessék ki a SimplePay, a PayPal vagy a Borgun online fizetési rendszerével. Az online fizetési megoldásokat beépítheted webshopod értékesítési folyamataiba is.

További információ: Számlázz.hu

Egyedi vonalkódok nyomtatása saját címkenyomtatóval

Az Innonestben a terméktörzsben szereplő termékeidhez egyedi vonalkódokat nyomtathatsz, amit a leggyorsabban és legegyszerűbben egy címkenyomtatóval tehetsz meg! A bevételezett termékekhez tartozó címkéket csoportos művelettel egy kattintással ki lehet nyomtatni. A nyomtatókat nem kell külön telepíteni, nem kell semmit sem beállítani rajta, hanem egyből használhatod.

További információ: Számlázz.hu

-

Vonalkódolvasóval történő készletkezelés

Az Innonest és a Számlázz.hu integrált használatával teljesen online kezelheted a vállalkozásod készletkezelési, raktározási és értékesítési folyamatait. Csak le kell csippananod a termékeken található vonalkódot, amely automatikusan feltöltődik az Innonest ügyviteli rendszerbe, ahol csoportosan kezelhetővé válik a kosárból. Ráadásul a termékfeltöltésen túl készíthető belőlük árajánlat, megrendelőlap, beszerzési megrendelő és munkalap is. Rögzítsd automatikusan készletadataidat vonalkódolvasóval!

További információ: Számlázz.hu

-

Mobilnyomtatás számlákhoz és más dokumentumokhoz

Ha helyszínen, papíron kell átadnod számláidat vevőidnek, fontos, hogy olyan mobilnyomtatót válassz bizonylataid kinyomtatására, amely megbízhatóan, Számlázz.hu fiókoddal kompatibilisen működik. Ráadásul 80 mm széles blokknyomtatóval bárhol, bármikor tudsz közvetlenül az Innonest felületéről is számlát, díjbekérőt nyomtatni, hiszen rendszer a legtöbb mobilnyomtatóval kompatibilis. Tekintsd át az Innonest által tesztelt, megbízható hordozható nyomtatási megoldásokat.

Számlázás mobileszközről

A MostSzámlázz a Számlázz.hu mobilra optimalizált verziója. Ugyanazzal az e-mail címeddel tudsz belépni, mint a Számlázz.hu-ba, és ugyanazokat a bizonylatokat látod mindkét felületen. Elérhető böngészőből, vagy androidos mobilalkalmazásként a Google Play Áruházból. A MostSzámlázz ingyenes, de korlátozott funkcionalitású. A teljes körű Számlázz.hu-t is használhatod mobileszközről, ha az a testhezállóbb számodra!

További információ

-

Díjbekérő készítése az Innonestből

Az Innonest-Számlázz.hu integrációnak köszönhetően egy kattintással készíthetsz díjbekérőt az elkészült árajánlatból, megrendelőlapból, munkalapból, szállítólevelélből és teljesítésigazolásból is anélkül, hogy kilépnél az Innonestből. A díjbekérők szűrhetők és exportálhatók, e-maiben elüldhetők és nyomtathatók. A kifizetett díjbekérő után létrejön a megrendelőlap és az előlegszámla, ezek pedig kezelik az Innonestben nyilvántartott raktárkészletet is. Amennyiben a díjbekérőt kifizették a Számlázz.hu autokasszán keresztül vagy bankkártyával, tehát a fizetés teljesült, akkor a díjbekérőből létrejött számlát automatikusan megkapja az Innonest.

További infó: Innonest