Himer Csilla útbaigazít

KARSON CONSULTING | PÉNZÜGYI ÉS KONTROLLINGSZAKEMBER, MIKROVÁLLALKOZÁSI ÜZLETÁGVEZETŐ

 

Fura allűrjeim vannak, mint például a számsorok és számoszlopok közötti kutatás, majd elveszés. Ilyenkor nyomozok, ez számomra a CSI.

Már több, mint 4 éve állok a kkv-k rendelkezésére, és elkészítek mindent, amihez pénzügyileg csak köze lehet egy vállalkozásnak: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgálok és optimalizálok, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keresek, árakat állapítok meg és vizsgálok felül, cégeket értékelek fel, ha úgy hozza a vásárlói igény. Mindezt mindig stratégiai megközelítésből. Ebben segít korábban alkalmazottként szerzett kontrollingtapasztalatom és mérlegképes könyvelői végzettségem.

Ügyfeleim között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már, kézműves vállalkozó és a spirituális startup egyaránt. Vesszőparipám a hatékonyság és a digitalizáció.

Miben segíthetek?

Stratégiai kérdésed van? Én vagyok a te embered. Kérdezz bátran! Igyekezz úgy feltenni a kérdésed, hogy a lehető legtöbb részletet megadd, hogy megtaláljuk a jó irányt. 😉

Himer Csilla kapcsolatfelvétel

Cikkek

Létezik válságálló cég? PARK
Himer Csilla

Létezik-e válságálló cég?

Válság van. Ami roppant kellemetlen. Több szempontból is. Kiszámíthatatlan környezet, sok tűzoltás, emiatt megnövekedett munkaterhelés, emelkedő költségek és árfolyamok… Hosszan lehetne sorolni. Naná, hogy minden

Tovább olvasom »