Himer Csilla útbaigazít

KARSON CONSULTING | PÉNZÜGYI ÉS KONTROLLINGSZAKEMBER, MIKROVÁLLALKOZÁSI ÜZLETÁGVEZETŐ

 

Fura allűrjeim vannak, mint például a számsorok és számoszlopok közötti kutatás, majd elveszés. Ilyenkor nyomozok, ez számomra a CSI.

Már több, mint 4 éve állok a kkv-k rendelkezésére, és elkészítek mindent, amihez pénzügyileg csak köze lehet egy vállalkozásnak: üzleti tervet, cashflow-rendszert, folyamatokat vizsgálok és optimalizálok, rejtett tartalékokat és hibákat, pénzelfolyásokat keresek, árakat állapítok meg és vizsgálok felül, cégeket értékelek fel, ha úgy hozza a vásárlói igény. Mindezt mindig stratégiai megközelítésből. Ebben segít korábban alkalmazottként szerzett kontrollingtapasztalatom és mérlegképes könyvelői végzettségem.

Ügyfeleim között a nulláról induló, kezdő vállalkozástól a milliárdos árbevételű cégekig mindenki megfordult már, kézműves vállalkozó és a spirituális startup egyaránt. Vesszőparipám a hatékonyság és a digitalizáció.

Miben segíthetek?

Stratégiai kérdésed van? Én vagyok a te embered. Kérdezz bátran! Igyekezz úgy feltenni a kérdésed, hogy a lehető legtöbb részletet megadd, hogy megtaláljuk a jó irányt. 😉

Himer Csilla kapcsolatfelvétel

Cikkek

Melyik termék termel nyereséget webshop
Himer Csilla

Melyik terméked termel nyereséget a webshopodban?

Egy webshopban az a jó, hogy rengeteg féle és számú áru elfér. Az üzleti modellek fejlődésével már az is lehetővé vált, hogy ez a sokféleség ne terhelje a készletköltségeinket (lásd dropshipping modell). A webshopmotorok statisztikái azt lehetővé teszik számunkra, hogy a termékpalettát a vevői igényekhez igazítsuk: az igazán népszerű termékeket vesszük fel, hagyjuk meg a kínálatban, a lassan, vagy egyáltalán nem forgókat pedig kiárusítjuk, és nem rendeljük többet.

Tovább olvasom »
Kata a határon - Himer Csilla
Himer Csilla

Kata a határon

A kata az egyik legnépszerűbb adónem. A pillanatnyilag működő vállalkozások közül több mint 430 ezer (!) kisadózó céget tartanak nyilván. Ezen vállalkozások zöme egyéni vállalkozás, kisebb részük betéti társaságként működik. Ha azonban egy jelenleg kisadózóként működő vállalkozás tulajdonosa úgy dönt, hogy növekedésnek indul, a kata (azaz: kisadózó vállalkozások tételes adója) sok esetben komoly dilemma elé állítja a vezetőt. 

Tovább olvasom »