Frissülj fel (és legyél sikeresebb) az üzleti digitalizáció mesés PARK-jában!

park

Indulhatunk? Akkor képzelj el egy gyönyörű erdőt. De nem egy távoli, elérhetetlen rengeteget, amit egy rommá retusált képen látsz, hanem konkrétat. Olyan erdőt, amibe beléphetsz, és sétálhatsz benne. Érzed, ahogy puhán süpped talpad alatt a falevelekkel borított talaj, őszillatot szabadít fel minden lépésed, a levegő csípősen friss és tele éltető energiával. Lecsatolod kutyád nyakáról a pórázt, és… Najó, ez már túlzás, szóval, elképzelted az erdőt?

Épp ilyen egy tartalmi ökoszisztéma. Ahogy az erdőben a biodiverzitás, a tartalmi ökoszisztémában is egymás mellett él rengeteg féle tartalom: cikkek, videók, posztok, re-posztok, beszélgetések, mindenféle korú, színű-szagú entitás. Ahogy a természetben, itt is burjánzik az élet: emberi gondolatok és reflexiók, építő szakmai viták és izgalmas iparági hírek váltják egymást gyors egymásutánban. Tele van ismerős elemekkel (hiszen már használsz online számlázót, igaz?), ezerféle termést ismersz (talán ügyviteli rendszereket, üzleti applikációkat is kipróbáltál már egy csomót), vannak nagy kedvenceid (kikötöttél egy-egy digitális terméknél, mert jó hasznát veszed a cégedben). Egyszóval, otthon vagy a terepen, és vállalkozóként, cégvezetőként szinte hallod a madárcsicsergést…

Mi a PARK?

Nos, a Számlázz.hu PARK (pénzügyi és adminisztrációs rendszerek központja) ennek az erdőnek kicsinyített, szépen metszett verziója. Létrehoztunk neked egy barátságos és egészséges teret, ahol tanulhatsz, beszélgethetsz, tájékozódhatsz, ismerkedhetsz. Megmutatjuk azokat az okos automatizációkat, amiket a céged szolgálatába állíthatsz.

Lehetséges irányokat mutatunk a digitalizációban, annak néha labirintusra emlékeztető hálózatában, és segítünk, ha eltévednél a szolgáltatások és szolgáltatók sűrűjében. Digitalizációs szakértők és tanácsadók, fejlesztők és könyvelők, pénzügyesek és marketingesek, stratégák és „taktikák”, izgalmas niche szakterületek képviselői hoznak infót, tanácsokat, javaslatokat, és várják a felvetéseidet.

Kikocog a friss fűre a kezdőcsapat:


Tudjuk, hogy millió kérdésed lenne, és lehet, hogy nincs a közeledben senki, aki hiteles választ tudna adni rájuk. Ezért a PARK-ban közösséget építünk, hogy legyen elég tudásod, megfelelő rálátásod a trendekre, és legyen sok digitálisan gondolkodó vállalkozó, akivel beszélgetve kölcsönösen támogathatjuk egymás munkáját.

Kapcsolódj be!

Amit kérünk tőled, hogy kövesd a témáinkat, híreinket, és reagálj rájuk! Milyen hatással van mindez a te cégedre? Olvasd a cikkeinket, és beszélgess a szerzőkkel: milyen kérdések merültek fel benned? Vidd hírül az újdonságokat, amikről a PARK-ban értesültél először! Válaszolj a te szakterületedet érintő kérdésekre, és vegyél részt a küldetésünkben! Ez pedig az, hogy a hazai vállalkozói közösséget átsegítsük a 21. század valódi küszöbén: a digitalizáció okos, üzleti alkalmazásán.

Tartalommarketingesként a PARK egyik “erdészének” szerepét vállalom. Szeretném, ha szuper cikkekkel, anyagokkal, tartalmakkal találkoznál és lépnél interakcióba, hogy sikerrel fejleszthesd a vállalkozásodat. A téged körülvevő üzleti környezet, munkatársaid, partnereid, ügyfeleid, sőt, még a családod és barátaid is hálásak lesznek, ha jól hasznosítod, amit innen magaddal viszel!

CONTENT DESIGN, TARTALOMDESIGNER, PARK-MENEDZSER

Szeszlér Vera tartalommarketing-tanácsadó, a Számlázz.hu PARK szerkesztője. “Szeretném, hogy a PARK tartalmai a te céged fejlődését is támogassák.”

Olvass még a témában