Kiszely Laci

MANAGING PARTNER

Kiszely Laci

MANAGING PARTNER

Laci az AbilityMatrix tanácsadócég társalapítója – fő tevékenységük vadonatúj és “elakadt” innovációk piacképessé tétele és nemzetközi piacra vitele, viselkedési pszichológiai eszközökre és időnként egyszerű józan szervezésre alapozva. Az AbilityMatrix már Bécsben, Torontóban és Budapesten is rendelkezik székhellyel, a „remote-only” működés miatt azonban a csapat, az ügyfelek és a célpiacok egyaránt „még nemzetközibbek”.

A “mátrix” előtt Laci számos piacra-viteli fókuszú stratégiai szerepet töltött be itthon és külföldön: dolgozott nagyvállalatoknál vezetői pozíciókban (pl. Microsoft DX igazgató, Tesco Mobile CMO, Vodafone), nagy növekedésű startupoknál üzletfejlesztési-stratégiai területen (pl. Nasdaq:Velti, Netfórum), jelenleg is több startupot mentorál tulajdonostársként – vagy segít “csak úgy”. Ha kellően absztrakt módon nézzük, nincs nagy különbség a piacra viteli alapkihívások között. 🙂

A rövidebb kifutású projekteken és üzletfejlesztéseken túl Magyarország mellett Angliában, Svédországban és Görögországban szerzett már hosszabb, közvetlen élettapasztalatot – jelenleg Bécsben él, az AbilityMatrix DACH-ökoszisztémába integrálásán dolgozik.

 

Cikkek

Nincs több cikk.