RSS Számlázz.hu PARK
 • Látszat-érdek-ellentét: könyvelők vs. vállalkozók a (közös) ringben 2025.01.01.
  Bár vállalkozó és könyvelő a legszorosabban dolgozik együtt, mégis rendre meg kell küzdeniük egymással. Pedig ugyanazért dolgozunk, a közös sikerekért. A Látszat-érdek-ellentét: könyvelők vs. vállalkozók a (közös) ringben bejegyzés először Számlázz.hu PARK-én jelent meg.
  Számlázzhu PARK
 • Hullámok, amik messzire visznek, ha időben megmutathatjuk neked 2025.01.01.
  Hozunk infót a leginkább aktuális, pillanatnyilag sok vállalkozót foglalkoztató jelenségekről, mert sokszor időtálló tanulságokat tudunk levonni a múló jelenségekből. A Hullámok, amik messzire visznek, ha időben megmutathatjuk neked bejegyzés először Számlázz.hu PARK-én jelent meg.
  Számlázzhu PARK
 • “A jog nem ismer sem hízelkedést, sem sértegetést” 2025.01.01.
  Jogi szabályozások a bibliai korok óta léteznek és kötelező érvényűek, ami alól még a digitális technológiák sem képeznek kivételt. Ezért hozunk nektek kiemelkedő jogászokat a lawtech, legaltech, adat- és webshopjog területeiről is. A “A jog nem ismer sem hízelkedést, sem sértegetést” bejegyzés először Számlázz.hu PARK-én jelent meg.
  Számlázzhu PARK
 • Ahol a szoftver és felhasználója egy csapatban dolgozik 2025.01.01.
  Itt találod azokat az anyagainkat, ahol eszköz és felhasználó találkozik. Mert a digitalizáció sikere mindkét fél rátermettségén, alkalmasságán egyenlő arányban múlik. A Ahol a szoftver és felhasználója egy csapatban dolgozik bejegyzés először Számlázz.hu PARK-én jelent meg.
  Számlázzhu PARK
 • Látványos bűnbak a vállalkozásban: “biztos a marketing…” 2025.01.01.
  Bár főleg pénzügyi és adminisztrációs terheket igyekszünk leemelni a vállatokról megoldásainkkal és cikkeinkkel, a marketing nagyon szorosan kapcsolódó terület. Akár csak a szoftveres integrációkat nézzük, akár (és persze mindenek előtt) a tervezést, bőven találunk kapcsolódási pontokat. Ha csak az online marketingbüdzsé elszámolását nézzük, máris megérkeztünk, de a weboldalba épített fizetési megoldások köre is alapkérdés. Meg […]
  Számlázzhu PARK
 • A legdinamikusabban fejlődő piaci szegmens kedvenc eszközei 2025.01.01.
  A fejlődésben pedig a PARK is szeretné támogatni az e-kereskedőket: tudással, tapasztalattal, információval és persze az integrációk tárházával. A A legdinamikusabban fejlődő piaci szegmens kedvenc eszközei bejegyzés először Számlázz.hu PARK-én jelent meg.
  Számlázzhu PARK