Kristó Zoltán útbaigazít

A Meyer & Levinson partnereként elsősorban kkv-k számviteli, adózási és szervezetfejlesztési területeiért felelek. Emellett a Riport Applications Kft. ügyvezetője vagyok, amely számos számviteli-pénzügyi digitalizációs szolgáltatatást fejlesztett az elmúlt években, melyek mindegyikének központjában a tanácsadási munka digitalizálása, a könyvelők és és ügyfeleik hatékonyabb kollaborációja áll. Ebből a műhelyből nőtt ki az autokata és az egyre népszerűbb OCR és gépi tanulási technológiákkal felvértezett költségnyilvántartó, a QUiCK.

Szabadidőmben teniszezem, de szívesen adok elő digitalizációs témákban egyetemeken, szakkollégiumokban és konferenciákon is. Azt kutatom, hogy hogyan válhat humánussá a digitalizáció és próbálom megfejteni, hogy mi lehet az oka, hogy a hazai kkv pénzügyekből ennyire kimosódott a hard-core számvitel.

Miben segíthetek?

Segítség kell az okos döntésekhez? Én vagyok a te embered. Kérdezz bátran! Igyekezz úgy feltenni a kérdésed, hogy a lehető legtöbb részletet megadd, hogy felpörgethessük vállalkozásod. 😉

Kristó Zoltán kapcsolatfelvétel

Cikkek

NAV onlin számla számlaiktatás
Kristó Zoltán

Le vagy maradva

Az „agilitás” a digitális kor mantrája. Ha nem lépsz gyorsan, akkor soha nem lehetsz jó, mert a versenytársaid előbb érnek oda, és te örökre lemaradsz.

Tovább olvasom »
Nincs infláció
Kristó Zoltán

NINCSFLÁCIÓ

“Az infláció ellen az egyetlen hatásos gyógyszer, ha a gazdasági szereplők úgy gondolják, nincs infláció.”ismeretlen pénzügyminiszter A fenti mondat jó pár éve hangzott el a

Tovább olvasom »