2021 – és 5 dolog, amit hozhat az új év

Annyira rég azért nem volt, de az előző évtized legvégén a PARK-alapítók megválaszoltak 5 kérdést a 2020-as évükkel kapcsolatban. Tudjátok, még anno, a pandémia, az abból fakadó világszintű sokk, és egyben a turbó-digitalizáció évében. Most újabb 5 kérdésre hoztunk válaszokat, és ismét főleg azért, hogy téged is inspiráljunk: válaszold meg magadnak te is!

1. Ha egyet kívánhatnál a vállalkozásodnak 2021-re, mi lenne az?

Számlázz.hu: Digitális érettséget kérünk és kívánunk mindenkinek! 🙂

SMARTBooks: Kevesebb meglepetést, mint az előző évben.

R!port: Értelmes és megvalósítható célokat.

Innonest: Minden az üzleti terv szerint alakuljon 🙂 Kevesebb online meetinget és több személyes kapcsolatot. 

2. Mi a terved, mi lesz a legnagyobb dobásotok 2021-ben?

Számlázz.hu: Piacvezetőként nemcsak megtartani, hanem tovább növelni a lendületet, a közvetlenséget, az innovációs hatást.

SMARTBooks: Elkezdődik rendszereinkben az együttműködés a könyvelőcégek és a könyvelt vállalkozások között.

R!port: Egy mobil app, ami minden szolgáltatásunkat összeköti, és az, hogy szerintem organikusan autokata szolgáltatásunk köré egy tőlünk független tanácsadói réteg kezd majd kialakulni.

Innonest: Szerződéskezelő modul, projekt management rendszer fejlesztése, webshop integráció, számos automatizáció és még egy jó pár innovatív meglepetés. 

3. Mit gondolsz, 2021 továbblökdös minket a vírus-digitalizáció-automatizáció-érintésmentes tengelyen, vagy lesz visszarendeződés?

Számlázz.hu: Egy területen várunk visszarendeződést: hogy újra EGYÜTT dolgozhassunk, találkozhassunk. Minden más területen: hiszünk a digitalizációban 15 éve töretlenül.

SMARTBooks: Egyértelmű, hogy a járvány csak a kritikus lökést adta, az automatizáció és a fejlődés már a megtapasztalt előnyei miatt fog még tovább terjedni.

R!port: Egyértelműen igen, sőt minden eddiginél nagyobb sebességre fog a vállalkozások nagy része kapcsolni.

Innonest: Digitalizációra fel! Egy új korszak kezdődik! 🙂

4. Szerinted kik lehetnek 2021 nagy nyertesei?

Számlázz.hu: Akik eddig is: akik mernek változtatni, megújulni és meglátják a lehetőségeket. Szerintünk a PARK minden ügyfele lehet nagy nyertes, ahogy a PARK alapítói is.

SMARTBooks: Akik tényleg átálltak fejben, és tudják, hogy a technológiai fejlődés nem egy rossz kényszer, hanem stratégiai lehetőség.

R!port: Azok, akik elsőként olyan vállalati folyamatokat digitalizálnak erőteljesen, amik a legközelebb állnak fogyasztóik/vásárlóik kiszolgálásához.

Innonest: A Számlázz.hu ökoszisztéma tagjai, és azok akik gyorsan le tudták küzdeni a Covid okozta akadályokat. 

5. 2021 milyen kihívásokat tartogat szerinted a vállalkozásoknak és nektek?

Számlázz.hu: A gazdaságban nem számítunk könnyű évre. Sok cég nehéz éven van túl, és talán még nehezebb következik. A mi feladatunk, hogy még több üzleti adminisztrációval kapcsolatos terhet vegyünk le a vállukról, hogy még több idejük jusson a saját vállalkozásukra. Okos megoldásokkal könnyítsük meg számukra a 2021-es év túlélését.

SMARTBooks: A legtöbb cég tartalékok nélkül érkezik meg az új évre, és mindenkinek jól kell megtalálni a fókuszt, mire fordítja az erőforrásait.

R!port: Gondolom itt akkor közös metszet kell, szerintem a legnagyobb kihívás egy masszívabb gazdasági visszaesés lesz, amivel immár mindenkinek szembesülni kell, ha digitális szektorban dolgozik, ha nem.

Innonest: Jó látni, hogy mennyi vállalkozás indult el a digitalizáció útján, de még biztosan rejteget számukra kihívásokat ez az új világ. Ezért segíteni kell nekik, hogy megtalálják a számukra megfelelő eszközöket. Újabb és újabb megoldásokat kell találnunk, amivel az ügyfeleink ügyvitelét segíteni tudjuk és a növekvő ügyfélszámmal a bővülő igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Sikeres, digitalizációban és felemelő (!) meglepetésekben gazdag 2021-et kívánunk nektek!

CONTENT DESIGN, TARTALOMDESIGNER, PARK-MENEDZSER

Szeszlér Vera tartalommarketing-tanácsadó, a Számlázz.hu PARK szerkesztője. “Szeretném, hogy a PARK tartalmai a te céged fejlődését is támogassák.”

Olvass még a témában